Quiltelaup vesken min....

diverse bilder 002 Da jeg var på den Store Reisebagkurset i april i år, kjøpte jeg stoff til denne vesken. Mønsteret (Annaka)har jeg hatt liggende lenge og drømt om å få sy den. Så var jeg innom Quiltekroken i forrige uke , hvor jeg kjøpte stoffene, og da spurte Mona på Quiltekroken om jeg kom med ny veske på "kom sammen kvelden". Og det var det sparket i "ræven" jeg trengte. Idag ble den ferdig og jeg skal ha den med meg i kveld..... Yes!!!

3 kommentarer

Gro Elin

11.06.2008 kl.16:00

Hei, så artig at du har fått deg egen blogg..Du er jammen meg produktiv og, ser jeg!Navnet på bloggen "Siv Quilt" - er det samme som står på telefonen min.. bare så du vet det :-)Utrolig fin veske du har lagd. Har mønsteret liggende jeg og.. kanskje en dag.....

Linda

11.06.2008 kl.22:03

SÅ gøy, da - med egen blogg! Fin side du har, og fin veske! Ser du har brukt det samme fløyelsstoffet som jeg har fått fra solfridquilt i dag, bare at min bunnfarge er beige. Skal bruke stoffet til den vesken vi skal sy sammen om noen dager. Gleder meg! Kanskje du kan vise hvordan lage en blogg?!

tante hildegunn

16.06.2008 kl.21:57

du er så flink . eg må sjå kvar dag om da er noko nytt. må du ikkje kjøpa opp alle feriepengane i quiltestoff

Skriv en ny kommentar

hits