Quilting bee 2

bilde 006

I går hadde vi sy sammen kveld nr 2 hos Linda. Her er Linda og Gro-Elin i dyp konsentrasjon for å bli ferdig med Mathilda-vesken.
bilde 007
Gro-Elin si veske, den ble nesten ferdig, mangler bare foret....
bilde 008
Og her er Linda si veske, den er også snart ferdig, ho mangler bare hankene og foret, var godt i gang med hanken før vi gikk hjem i natt en gang, så tror nok den snart blir ferdig...
bilde 001
Dette er hva jeg sydde, en enkel sminkepung. Fikk iden da jeg gikk på Romantisk-veske kurset. den er kjempe enkel å sy. Bilde som jeg har brukt på denne er ett gamel bilde av min oldeforeldre på min mors side, sant de gjorde seg på denne sminkepungen?
bilde 004
De var kjempe kjekke å sy disse sminkepungene, så på denne kveld klarte jeg å sy 2 stk. Kjekke gaver å gi, ikke tar de så lang tid å lage og heller ikke allverdens dyre heller og de kan bli veldig personlig ved å bruke bilder som betyr noe for den du skal gi de til, ikke sant???

3 kommentarer

Gro Elin

27.06.2008 kl.13:42

Endelig - der fikk du de på nett.. Har ventet på at du skulle legge de ut! :-) Takk for i går, forresten! Kjempekjekt å sy med dere!Gleder meg til reisebagen også er ferdig..

Linda

27.06.2008 kl.14:13

Takk for sykvelden i går! Det er jammen kjekt å komme sammen for å sy - det inspirerer! Etter et par gjøremål, skal jeg bruke resten av ettermiddagen til å sy ferdig (???) min Mathilde-veske.

tante hildegunn

01.07.2008 kl.10:57

du siv du siv. eg stokk når eg såg billede av bestemor og bestefar. Alt du får til. Dei var jo eit staut og fint par, so dei gjorde seg til pynt. Veldigt fint.

Skriv en ny kommentar

hits