Romslig nett kurs

Nå i helgen (fredag og lørdag) har jeg vært på kurs hos Mona i Quiltekroken. Det var Romslig nett vi lærte å sy. Her er noen bilder over hvor langt vi kom de to dagen. Vi har fått hjemmelekse hos Mona, og den gikk ut på å sy  delene til forsidene ferdig til vi skal møtes igjen 6 Okt. Det gleder jeg meg til.

001

Her er Linda i full konsentrasjon med papirsøm hjertet som skal være fremme på vesken

002

Og her er Gro-Elin godt i gang. Ho hadde valgt noen nydelige farger i lilla og blå/turkis.

003

Anne-Lise hadde tatt turen fra Tysvær (utenfor Haugesund) for å være med på dette kurset. Vi to har gått på kurs i lag før, så det var kjempekoselig å treffe henne igjen. Ho hadde valgt å sy i hvit og sort, det også var kjempe fint.

004

Her er Ingunn med sitt hjerte, ho har valgt rød/rosa og grønn, det var kjempe fint. Er bare så gøy å se hvor forskjellige hjertene blir ved fargevalgene hver og en tar.

005

Og her er mitt hjertet. Jeg er inne i en lilla periode, så da var ikke valget så vanskelig i grunn. Har her valgt å ha olivengrønn som kontrast farge. Der er også en av mine favoritt farge .Jeg og Linda hadde på forhånd valg ut noen stoffer og som var helt like, men hjertene ble helt forskjellig da vi måtte også ha noen andre stoffer innimellom de stoffen som vi hadde valgt som var like. Desverre glemte jeg å ta bilde av de andre kursdeltakerene sine hjerter.

006

På den andre siden av vesken skal vi ha dette Spinning wheel, det ble også sydd på papir. Dette er mitt resultatt..

009

Her er vi komt så langt at vi skal planlegge hvilke stoffer vi skal ha i resten av vesken. nederst har vi sydd ett stripesett som er blitt kuttet opp i nye striper. Her hjelper vi Nina, og se hvilke muligheter en har til å sette sammen farger. Nina har sydd i rød/organe og lyse sjokoladebrune farger, bare helt nydelig.

014

Annelise sitt ble veldig rent og fint. Blir spennende å se når vi treffes igjen i oktober og vi har sydd sammen delene, om vi syr i de samme stoffen som vi valgte nå i helgen, eller om vi ombestemmer oss på veien....

015

Her er en annen variant, sort og grå med blå som kontrast, helt nydelig den også.( Sorry men jeg husker ikke navnet)

012

Irene har valgt nydelige sommerblå farge med grønn som kontrastfarge. Er det ikke fantastisk å se hvor forskjellige de blir?

013

Her er da mine valg....

Det er noen som ikke jeg rakk å fotografere, beklager det.  Men en får ihvertfall inntrykk over hva vi holdt på med. Det var en utrolig kjekk gjeng å være i lag med, så jeg gleder meg til at vi treffes igjen. Mona er det bare en ting å si om, og det er at hun er bare skjønn. Takk, Mona for enda ett kjekt kurs:-)

6 kommentarer

Linda

14.09.2008 kl.14:24

Ja, takk for kurs-samværet! Veldig kjekt å lære noe nytt, og så GØY det var! Selv om vi satt der ved hver vår maskin i dyp konsentrasjon, for vi måtte "følge med i timen" for ikke å komme galt avsted (det gjorde vi nå allikevel!). Skal se om jeg ikke får en time eller to ved maskinen i dag - det bare kribler i mine fingre...

Siv

14.09.2008 kl.14:29

Hei, Linda og takk det samme. Jeg tenkte også at jeg skal lure meg noen timer på maskinen. Har brukt noen timer nå på sovane med de latinske glosene til tirsdag. Så da er samvittigheten litt bedre, vet du:-)

Ingunn

14.09.2008 kl.19:56

Takk for en fin helg, og gleder meg til neste møte :-)

Josefine

14.09.2008 kl.21:26

ÅÅÅ så flotte vesker!! Flott blogg også...Ønsker deg en fin uke.. Klem Josefine

Gro Elin

15.09.2008 kl.09:58

Kjempekoselig å være på kurs sammen! Det kribler i mine fingre og. Ryddet sy-kroken min på loftet i helgen, og nå er det blitt så fint og ryddig.. Kribler i mine fingre og.. Sjekker med Asle når neste møte kan bli for det gleder jeg meg til!

Mona

19.09.2008 kl.01:46

Det var veldig koselig å oppdage bilder fra kurset mitt på siden din Siv. Jeg rekker ikke å besøke deg så ofte. Har hatt opplegg både dag og kveld/natt siden kurshelgen, og slenger nå innom bloggen din på veg ut fra nettbanken, og der ser jeg dere nesten alle sammen, nesten rørende.

Dere er en fantastisk gjeng. Gleder meg til siste kurskveld. Klem

Skriv en ny kommentar

hits