Sirkelpung til Romslig nettet....

En må jo ha små sminkepunger som står i stil til den vesken en skal bruke, ikke sant? :-p
Så da satte jeg meg ned, etter å ha lest på leksene, selvfølgelig, hi, hi, hi, og brukte remesene jeg hadde igjen etter å ha sydd det romslige nettet. Har sett i forskjellige blogger at de har sydd sminkepunger av sirkler, og de så flotte ut, samtidig lett å sy. Så jeg fant frem en middagstallerken og brukte den som mal, og satte i gang, uten mønster. Jeg synes det å sy i glidelåser er ikke noe gøy, men etter jeg begynte å bruke glidelås i metervis, begynner jeg å få taket på det.

Jeg lurte litt og klundret litt med hvordan jeg skulle sy endene på sminkepungen, for å få den fin. Prøvde med forskjellige ideer, men fikk nå det til tilslutt. Kunne nok hatt noe som stakk ut, som en kan holde i når en åpner sminkepungen. Det kommer jeg nok til å gjøre på den neste, for flere blir det, da den var lett å sy.

sirkelpung 007

Har pyntet den med lilla steiner, det ble kjempe effektfylt. De små sydde jeg på, mens den store måtte jeg lime og sy på for at den skulle holde seg i ro.

Så nå kan jeg dra til Frekhaug på kurshelg, med hode hevet. Kanskje det blir en liten klemmepung også, vent og se....... hi, hi hi..... lese lekse??? Hvorfor det, når en kan kose seg med symaskinen???? hi, hi......

7 kommentarer

Gro Elin

16.10.2008 kl.11:37

Du er jo helt "heisen" du! Du er nå tøff som setter i gang uten mønster.. Den var skikkelig fin!

Gro Elin

16.10.2008 kl.11:37

Forresten - lykke til på kurs i helgen!

tante hildegunn

16.10.2008 kl.12:54

ka e klemmepung??? no går da øve min forstand......Lykke til på kurs i helgo. Eg skal på kalligrafikurs lørdag og sundag. gleder meg......var fine sminkepung forresten!

Linda

16.10.2008 kl.20:02

Flott sminkepung :-) Kos deg på kurs i helgen sammen med min venninne Målfrid - og sikkert andre kjente!

16.10.2008 kl.21:35

He he, jeg sitter her å humrer for meg selv når jeg leser det du har skrevet, lekser kan en gjøre en annen dag... og helt klart, du kan komme på kurs med hevet hode, det var en kjempeflott sminkepung, du er jammen flink, jeg tenkte som så i går, da jeg løp rundt meg selv uten å få gjort en ting, at det var like godt å bare pakke ned symaskin og gjøre seg klar for i morgen, kurset mitt begynner da.. så for jeg heller komme sterkere tilbake med tilbehør til vesken... Gleder meg til kurshelg og vi snakkes der...

Ingunn

16.10.2008 kl.21:38

Fikk ikke med navn, men det var min kommentar som kom inn uten navn, ikke like lett alltid......

Målfrid

17.10.2008 kl.12:58

For noen flotte farger du har brukt på klemmepungene og sirkelpungen! Fikk lyst å bytte ut alt jeg har liggende;-) Har noen tips til deg når det gjelder sirkelpung, du kan få dem i helgen om du er interessert?! Jeg er helt sikker på at dette ikke går utover leksene, du blir bare enda mer effektiv når du først setter deg ned! Gleder meg til kurshelgen, jeg også!!!

Skriv en ny kommentar

hits