Klemmepunger.....

I går kveld etter å ha vært husmor, satte jeg meg ned igjen med min kjære symaskin. Jeg måtte jo få sydd denne klemmepungen til min nye veske/nett...... Det gikk så kjappt, at jeg fant ut at jeg fikk tid til å sy flere...

klemmepunger 001

De går selvfølgelig i lilla. Pyntet de med perler og jo-joér og rester av stripesettet fra nettet. Klemmepungene er gøye å sy og i grunn grei måte å bli kvitt en del rester på.
Tenkte at Laila skal få en, siden ho har vært så snill og sydd engleblokker til blokklotteriet vi skal ha i helgen. Blokkene kan dere se på bloggen hennes, se i lenke-listen min.

Ha en riktig god helg, alle sammen :-p

2 kommentarer

Anne Lise

17.10.2008 kl.21:20

Å, disse var fine. Skjønner at jeg må komme igang med disse klemmepungene. Utsetter alltid det jeg ikke har prøvd på før. Skal sette igang i helga. Den sirkelpungen var også fin. Men tror jeg må få litt forklaring av deg via mail engang.Lykke til på kurset i helga.

Jeg syr fortsatt på stjerneduken, håper den blir ferdig i løpet av helga.Snakkes.

Takk for sist forresten. Kjempekoselig (for meg i hvert fall)

Kari

19.10.2008 kl.13:38

De klemme pungene var lækker, jeg har kjøpt klemmelås, men ikke komt så langt at jeg har brukt de enda.Kjekt å se bilder fra veskekurset og, de veskene er veldig fine . tror jeg får melde meg på et sånt kurs en gang.Ha en fin uke!

Skriv en ny kommentar

hits