Nye votter til vinteren, må en jo ha ;o))

På bloggen til Marita ,http://blogg.hobbyboden.com/maritabk/index.php, så jeg hun hadde strikket noen flotte votter. De såg så enkle ut å strikke, men sammtidig flotte. Så jeg spurte så fint jeg kunne om hvor jeg kunne finne oppskriften til de, da jeg fikk et akkutt anfall på å ville strikke, og jeg kjenner meg selv så pas godt at jeg viste at disse vottene var akkurat avanserte og raske nok for meg å strikke til anfallet gikk over. Marita anbefalte meg å ta kontakt med Kate, http://soelvi.net/, hvor hun hadde fått oppskriften fra. Det gjorte jeg selvfølgelig og fikk koselig mail fra Kate med oppskriften, tusen takk, Kate ;o)). Forresten dere må ta en tur inn på bloggen hennes og se alt det flotte hun har strikket, tror hun tryller med strikkepinnene ;o))

Jeg tryller ikke med strikkepinnene min, til det må jeg ha farts-magi-pulver, for hos meg går det tregt. Men jeg koser meg og derfor måtte jeg ha noe som jeg viste jeg ville bli ferdig med, og det ble jeg, jippi.....

Her er de:

votter 003

Jeg har strikket de i Alpakka på pinne 3,5. Først skjønte jeg ikke mønsteret i det hele tatt, men begynte nå å strikke og da gikk det helt av seg selv og var jo så enkelt, heldigvis ;o)) Tror jeg kommer til å strikke flere, da jeg syntes de var herlige på.

Så takk igjen, Kate !!! 

Én kommentar

Marita

07.01.2009 kl.22:44

Så bra - visst jeg sendte deg riktig vei! Flotte ble de også og så sitter de så godt på hånden.

Skriv en ny kommentar

hits