Rommantisk klubben

Endelig, nå hadde jeg annledning til å være med i den rommantiske klubben igjen. Den ble startet etter et kurs som Heidi Nordvold Dahl hadde her i Bergen i fjor. Det er kjempe koselig å samles sånn, for det er den herlige og kreative gjeng som syr rommantiske ting. For å si det slik, at blondefaktoren er ganske høg her.
 
Denne gangen skulle vi sy en poseveske. Jeg bestemte meg for å sy etter oppskriften til Sara Bolster "Rosenett".

romantisk klubb 001

Jeg kjøpte mønster og lilla farget stoff i sommer, som jeg hadde bestemt meg for å sy dette nettet i, men fikk selvsagt ikke sydd den da. Men du vet, når en samles i lag med sånne skjønne og kreative damer så blir en jo påvirket, og jeg er jo lett påvirkelig, så vips, så satt jeg og sydde i sorte stoffer. Og glad er jeg for det, for synes den ble akkurat slik jeg ville den skulle bli ;o))

romantisk klubb 003

Ha en riktig god helg!!!

4 kommentarer

tante hildegunn

25.01.2009 kl.13:15

Hei! Det var eit nydelegt nett. Kor romantiske du er då.....Du laga så masse fint, att eg kan ikkje skrøyda kvar gong, for då kan du bli innbilske og...... K9b (=klem på Jørpelandsk)

Syersken

25.01.2009 kl.17:03

Takk for koselig kommentar..Den veska di ble nydelig, har akkurat kjøpt mønstret selv, artig å se nye varianter av den.

-elin-

30.01.2009 kl.16:01

Den var helt nydelig !

Det ligger en utmerkelse til deg i bloggen min.

god helg !

annica

07.07.2009 kl.19:41

Vad mycket vackert du har sytt!!! Jag måste fråga dig, var har du köpt alla dina vackra vintagebilder som du har sytt på dina väskor och kuddar mm??

Skriv en ny kommentar

hits