Nostalgi på lerret.....

I går kveld gikk jeg og kjedet meg litt. Tidligere på dagen hadde jeg vært i butikken Stoff og stil, ute i Åsane, og handlet masse blonder og fløyelsbånd + litt annet stæsj :o). Når jeg kom hjem så hadde jeg lyst å lage noe, men klart ikke å bestemme meg for hva. Satte meg ned og bladde i bladet Vakre hjem og interiør, og da fikk jeg en ide :o)

maleri 003

Jeg hadde noen lerret liggende, og jeg manglet noe å ha på veggen i trappeoppgangen.

maleri 002

Decaupage-lakken er ikke helt tørket før jeg tok bilde.

Først  malt jeg hele lerretet, med hvit acrylmaling iblandet med en gull farge, for å få den rette effekten. Når malingen var tørr, smurte jeg over hele lerrete med decaupage-lakk.
Jeg hadde noen ark, som vi har hatt i butikken som jeg jobber i, med bibelsk tekst på. Rev de i remser. Klippet opp en slik remse med sølv vevd englehår, som en bruker på midten av et pyntet bord, oppå en hvit duk f.eks. La det på  lerretet. Brukte så noen nostalgiske bilder som jeg hadde liggende i haugen min. Rev av kanten, forsiktig, på bildene. Smurte så over alt flere lag med decaupage-lakk, på alt, til og med blondene. Bilde med englene bølget seg litt, men syntes ikke det gjorde noe, det skapte litt liv over bilde, syntes jeg :o)). Og til slutt pyntet jeg med glass perler og litt paljettet.

Det var utrolig gøy, vikelig til å annbefale ;o))

2 kommentarer

Ingunn

04.02.2009 kl.15:51

Dette ble jammen flott Siv, veldig kreativt

Marita

06.02.2009 kl.18:49

Å guri-malla så lekkert! Du er kreativ, ble virkelig inspirert.

Skriv en ny kommentar

hits