Besøk hos tante....

Jeg er så heldig å ha en niese, og kun en niese, ellers så har jeg 6 nevøer. Og hun synes det er kjempe kjekt å sy i lag med tante.....:o)) og gjett om tante synes det er stas :o))

001

Denne gangen hadde hun lyst til å sy en ny toalettveske til mammaen sin, for den forrige hun sydde til henne var blitt for liten.... På bilde er det full konsentrasjon. Tante maste litt om å ikke dra i stoffet mens hun sydde og ikke holde stoffet igjen, men egentlig så klart hun seg helt fint.

002

Her er hun ferdig med den, selvfølgelig er det mønsteret til Mona i Quiltekroken vi har brukt. Jenta visste nøyaktig hvordan den skulle se ut. Tanten prøvde nå å påvirke henne med blonder og nostalgiske bilder, men da fikk jeg bare et snøft og ett himmlende blikk og kommentar om at det var nå ikke fint.... ja, ja.... og tror vi så gjennom en hel kasse med røde stoff, før hun fant det rette som skulle være til hjerte.....tålmodighet, sukk....men fint ble det jo :o))

003

På baksiden ville hun skrive navnet til moren, årstallet og prøve ut noen av sømmene til symaskinen.

004

Tror nok mammaen blir glad for denne....

005

Og tanten sendt en fornøyd jente hjem med en morsdagsgave hun kunne gi til mammaen sin. Det er en kjempe god følelse det, kan dere tror:o)))

Håper dere alle har hatt en like fin morsdag !!!

7 kommentarer

Laila

09.02.2009 kl.09:15

Så flink du e, Siv. Kjekt for jenta å sy med tanta, tenke eg.

kjersti m

09.02.2009 kl.09:31

Så flink hun er :o) Flott å rekruttere litt nye syglade ho'kjønn. Og blonder eller ikke er vel en smakssak i den alderen.

tante hildegunn

09.02.2009 kl.17:30

Det var kosele å sjå. Ho blir nok like flink som tante. Har det i fingrane ser eg....

Elin

09.02.2009 kl.19:41

Hei, så hyggelig at du har en niese som er interessert i å sy.Det er veldig artig at du finner inspirasjon i bloggen min og jeg har latt meg inspirere av deg. (Har et prosjekt i hodet som kommer etterhvert). Imidlertid ønsker jeg ikke å delta i bloggutfordringen, men takker for at du tenkte på meg.

Hege

11.02.2009 kl.23:07

Så koselig med slikt besøk,og mappen ble kjempe fin,tenker den falt godt i smak:))

Anette, mammaen til Malin

13.02.2009 kl.13:55

Moren til jenten (som heter Malin) ble strålende fornøyd da hun fikk toalettvesken! Den var virkelig kjempefin og falt i smak. Den ser ut som om den kunne vært kjøpt i butikken! Malin er heldig som har en tante som kan lære henne å sy. Moren er nemlig ganske håpløs på det området...

Ingun Teigelid

14.02.2009 kl.12:32

Niesen er heldig som har ei så koselig og kreativ tante.Ønsker deg og dine ein rektig fin valentin.

Skriv en ny kommentar

hits