Påskesyssler :o))

Jeg har vært på hytten i påsken, og fått ladet batteriene min. Tok ikke med meg symaskinen denne gangen, da jeg holder på med dette hexagon teppet.

I stedet tok jeg med meg strikkepinner og garn. Var innom strikkebutikken i Florvåg på Askøy før vi reiste på hytten. Der fant jeg ett dansk garn som hetter Kauni, det var flerfarget, i de fargene som jeg liker så godt, lime, oliven og lilla. Bare måtte ha det, selvfølgelig:o)). Ho i butikken viste meg ett trekantsjal ho hadde strikket i det garnet, og da var jo jeg solgt. Sånt ville jeg også ha :o)) Og det fikk jeg jo, bare se:

pske syssler 002

For å få stripene på skrått, har jeg begynt med en maske og øket med 4 masker, fordelt med en på hver side av midtmasken og 1 på hver ende.

pske syssler 003

På den nest siste omgangen dobblet jeg maskeantallet, for å få denne "romatiske" bølge kanten :o)). Har brukt 160 gram med garn på pinne nr 5. Skal bli deilig nå til sommerkveldene.....

Sjalet var jo kjapt å strikke, så heldigvis hadde jeg også med meg ett par alpakka nøster fra Sandnes Garn + noen perler. Fra Hobbyklubben fikk jeg, en tid tilbake, en bok om perler og pulsvarmere.

pske syssler 005

Så da strikket jeg disse pulsvarmerene. Det var mange fine mønster en kunne bruke med perler.

pske syssler 006

Har strikket på pinne nr 2, la opp 44 masker ( i oppskriften fra boken, annbefalte de 34 masker, men jeg liker de litt brede) og fant dette mønsteret med hjerter som jeg likte. Desverre hadde jeg for lite perler, så jeg fikk bare strikket en, så jeg må en tur til på strikkebutikken for å kjøpe flere perler. Utrolig kjappt å strikke de:o))

Håper dere alle har hatt en flott påske !!!

7 kommentarer

toja

13.04.2009 kl.10:35

Skjønner godt at du ikke kunne stå for det garnet! Nydelige farger!

Anne Lise

13.04.2009 kl.11:45

Det var et kjempefint sjal og farger som akkurat passer deg. Og så er du så kjapp. Men nå kribler det etter å sy hexagoner tenker jeg. Stå på.

Laila

13.04.2009 kl.17:14

Kjekke ting du har laga i påska. Eg likte spesielt godt pulsvarmaren med perler.

sheila

14.04.2009 kl.11:28

Fin sjal og pulsvarmere du har strikket i påsken! Sjalen blr godt å bruke over skulderne på sene sommerkvelder....... Ha en fortsatt fin uke :-)

Hege

19.04.2009 kl.17:21

Hei hei,nydelige farger på sjalet.Skikkelig søtt med hjertene på pulsvarmerene.Så flink du e:)

Kjersti M

19.04.2009 kl.20:36

Så mye flott du har fått strikket i påsken. Er godt iblandt med en pause fra sying. Her ble det oldemorsruter i påsken og stengt dør til syrommet, etter eget ønske. Ha en fin uke :-)

Ingunn

21.04.2009 kl.10:16

Hei på deg Siv, så flink du har vært og nydelig ble det, ønsker deg en flott uke :-)

Skriv en ny kommentar

hits