Hva skjer`a.......

Jo, denne jenta har ferie...:o)).... men solen er borte nå på Vestlandet og regnet plasker ned....men er ikke det litt luksus for en jente som har ferie og som elsker å sy, vips, så har en annledning til å sitte å sy...hi, hi, .... og når en i tillegg er på ferie hos mor og far, ingen vaskemaskiner som skal settes på eller middager som skal planlegges, ingen handling inn til huset... ååå, det er så deilig, ....og når en har en mor og en far som kun vil at en skal slappe av og at en skal kose seg.... da syr en....:o))....

Jeg og en vennine og ho mor tok oss en tur til Bomlø for å handle stoff. Det fant vi mye av på Stoffbua. Jeg og min vennine Laila http://sibirfrydogquilt.blogg.no/ hadde funnet ett mønster i ukebladet Familien nr 15 som heter Fargerik sommerløperere, design og modell av Ragnhild Eckhoff Kjenne, som vi ville lage. En kan gå inn på www.tr-design.no for å se andre ting hun har laget også.

Her er Laila godt i gang:

siv sine bilder 096

Her holder hun på å måle opp til hvor vi skal klippe vekk stoff midt på løperen, og det var litt skummelt.

siv sine bilder 097

Her er min løper, har her lagt ut blomsterene for å se hvordan det tok seg ut, før jeg skal legge de mellom et vannoppløselig plast og quilte på de. Det er noe jeg ikke har gjordt før, så jeg syntes det var veldig greit at vi var to som skulle gjøre det. Er det ikke sommerslige stoffer vi har brukt, for vi kjøpte like stoffer, jeg og Laila. For vi er så forskjellige i fargevalg, så vi synes det er en utfordring å kjøpe like stoffer og sy noe sammen. Det er utrolig gøy det, etterpå så syr vi det som er "normalt" for hver av oss. Dette har vi gjordt noen ganger når vi kommer sammen og syr. Virkelig til å annbefale :o))..

siv sine bilder 101

Her ser dere at jeg har lagt blomstene mellom vannoppløslig plast og quilter på blomstene og lager lenker mellom blomstene. Har lagt bakepapir underst, da jeg syntes det hang litt igjen når jeg sydde. Det hjalp heldigvis.... Blir spennende når jeg skal vaske vekk plasten, gruer meg litt til det :o)).

siv sine bilder 102

Her er løperen uten blomster, skal quilte den før jeg skal sy på blomstene. Utrolig gøy å sy denne, men litt plukk å klippe ut blomstene. Et lite tips vist du ønsker å sy denne løperen, forstørr opp blomstene littegranne, da mønsteret i Familien er litt mindre enn hva de ser ut til på bildet,  jeg og Laila har brukt 4 ekstra blomster enn hva som står i mønsteret for å få det fint. :o))

Bilde av ferdig løper kommer senere....:o))....

GOD SOMMER ALLE SAMMEN !!!!

Én kommentar

Mikkje

23.07.2009 kl.19:06

Hei - en hilsen til deg i bloggen min :-) Så koselig foreldre du har da, som lar deg glemme deg helt bort i syingen. Hærlig ferie det :-)

Skriv en ny kommentar

hits