Og Jula varer helt til Påske.....

Ihvertfall her på bloggen min...hi, hi....Neida, det er nok heller at det er så masse annet som har tatt all tiden min, pluss at det sy har jeg ikke funnet roen til. Det betyr ikke at jeg ikke har holdt på med håndarbeid, men jeg har ikke noe ferdig produkter å vise frem enda. Jeg har også gått på noen kurs nå etter jula. Det ene er kurs med Patricia Iden, kjekkaste kurset jeg noen gang jeg har gått på....og jeg har gått på noen kurs etterhvert....:o))....Har lenge gått å drømt om en ny symaskin, en broderimaskin. Men på kurset til Patricia lærte jeg å brodere/stiche med min maskin, Janome 6600. Og gjett om jeg nå skal få ferdig noen av mine evighetsvarende stichery prosjekter....ihvertfall fortere ferdig...:o))) .....og drømmen om ny maskin er blitt skubbet litt lenger inn i fremmtiden....:o))....Har ikke fått ferdig noe fra det kurset enda, så bilder får komme senere.

Et annet utrolig kjekt kurs jeg har vært på er kurs med AnnAKa som ble kalt " Gamle skatter"....det er bare en ting å si:....WOW.... Jeg har aldri gått på kurs med Ann som kursleder før, bare gått på kurs i lag med henne. Kurset ble holdt på www.quiltekroken.no.

For å si det slik, det har vel alldri vært så mye sexy undertøy innenfor dørene til Quiltekroken, for her skulle en bruke hofteholdere, korsetter, BH`er, g-strenger osv i lag med hardangersøm, blonder og engelsksøm. Jeg har aldri ledd så mye i hele mitt liv....:o))....

Her er hva jeg skulle bruke....thjiihi...:o))Og det skal bli til noe så vakkert som f.eks dette. Dette er det Line som har sydd:Et vakkert smykke teppe, men jeg fikk ikke begynt på det under kurset...hmmm, det var veldig mye fnising og latter  og skvaldring på det bordet som jeg satt på.....og kanskje ikke så mye sying.....men halve gleden ved å gå på kurs er jo å være sosial...ikke sant??? Eller tar jeg litt feil..:o))...

Ja, ja her er nå det jeg fikk sydd. En trekantpose med fransk søm:Ved å sy denne kjekke posen, lærte vi å bygge med blonder, duker og bilder. Slettens ikke enkelt, skal jeg bare si dere....!!!! Men utrolig gøy....Baksiden av posen, åpningen med fransk søm. Denne posen kan en oppbevare f eks truser og Bher på badet, eller strikketøy (som jeg har tenkt å gjøre), eller plastposer på kjøkkenet.

Så til slutt, noen bilder som jeg har tatt rett utenfor huset mitt:Nabo jenter som leker i en over 2 m høg snøhaug.


Jada, snø, snø, snø.....tror ikke jeg har opplevd så mye snø før....helt vannvittig!!!! Men det er nå litt vakkert også, så lenge jeg kan sitte inne og se på det ....:o))...

5 kommentarer

Laila

24.02.2010 kl.20:48

Så masse fint du har laga, Siv. Glede meg til meir bilder. Og det med snøen, Snøvær = Syvær!

Kjersti M

24.02.2010 kl.22:34

Flott at du er tilbake. Av og til passer det bare ikke å blogge. AnnaKa's kurs så skikkelig spennde ut. Gleder meg også til å se hva du har laget på de andre kursene.

AnneH

25.02.2010 kl.09:43

Oj, dette så gøy ut. Skjønner godt at det sosiale og så var i fokus når du var på kurs med Ann.

Gleder meg til å se mere av hva du lager.

Gro Elin

28.02.2010 kl.21:39

Kjekt å se at du lever... Så utrolig gøy ut med "undertøys-kurset" dere var på.. Ble fin pose også! Gleder meg til å se flere resultater :-)

I gode og onde dager!

02.03.2010 kl.17:11

fin blogg

Skriv en ny kommentar

hits