Gammel og flott....:o))....

For noen år tilbake kjøpte jeg meg en gammel symaskin, noe som hadde stått på ønskelisten lenge. Så kom jeg hjem med den, og fant ingen plass å plassere den....sukk.... Dermed ble den plassert under trappen, i kassen sin....:o))..

Har gått lenge og lurt på hvordan jeg skulle få den frem i lyset igjen.....så nevnte jeg for min mor at jeg trodde jeg skulle ta meg noen runder på loppemarked for å finne et avlastningsbord med hylle under, til å sette kassen til symaskinen på.
 
Jammen, sa min mor da, vi har ett sånt bord nede i kjelleren, og pappa kan lage hylle på det og male det hvit.....Og vips, så hadde jeg et bord til å sett den flott gammle symaskinen på......har ikke jeg skjønne foreldre, vel???!!!!

Se så flott det ble:Helt perfekt....hi, hi....er bare så fornøyd....skulle tro det var laget til symaskinen!!!!


4 kommentarer

Marita <3

06.05.2010 kl.23:45

Kommenter det nyeste innlegget mitt og du gjør meg kjempe glad<3

iidb

07.05.2010 kl.00:26

Den var fin :).

Tove

07.05.2010 kl.05:37

Disse er så flotte at de bare må stå framme på ett eller annet vis. Min søster fikk min mors gamle og hun har den ståendes på et flott bord i stuen med litt blomster rundt!

tubakk

11.05.2010 kl.17:41

Dette ble jo flott. Heldige du som har fått tak i en så flott gammel maskin. Ta godt vare på foreldrene dine, så overrasker de stadig. Har flere eksempler på det.

Skriv en ny kommentar

hits