Sminkepunger

Sminkepunger er jo noe en aldri får nok av, ikke sant????

I går var jeg en tur innom Quiltekroken for å se etter at Mona hadde ommøblert butikken, og det var blitt kjempe flott der. Etter en sånn ommøblering så dykker det jo opp stoffer som kanskje har vært der hele tiden, men som en ikke har sett pga mange andre fine stoffer. Og jeg fant noen skjønne rosa stoffer som jeg fikk såååå lyst til å sy noen nye sminkepunger av.De nye jo-joene er kjempe fine og så gøye å bruke til pynt. Mønsteret jeg har brukt er Anni Eikenes sitt sirkelpung-mønster. Har forminsket det litt, brukte ett grytelokk som mal.....:o))

Mens jeg holdt på å sydde sirkelpungen kom jeg på at jeg hadde en bestilling på penalhus/sminkepung. Og da var det bare å sette i gang. Heldigvis har jeg sydd disse mange ganger, så da går det nesten av seg selv....:o))....Mønster er fra Lise Bergene. Håper mottakeren blir fornøyd.

Kjekt å sy sånne små ting innimellom, en blir jo så fornøyd når en får gjort et produkt ferdig....skal ikke så mye til, vett du!!!

Da vil jeg ønske alle en riktig god 17-mai i morgen.....:0))

4 kommentarer

AcrylogGeleNegler

16.05.2010 kl.20:04

De var flotte! Kunne hatt de begge to selv.

Målfrid Kallekleiv

16.05.2010 kl.20:09

Kjempesøt den rosa, da! Du er så kreativ og flink, Siv!!!

Anne Lise

16.05.2010 kl.22:49

Kjempesøte sminkepunger. Ja, det er kjekt å sy småting av og til. Er det ikke deilig når endelig "sytørken" har gitt slipp. Ha en riktig fin 17. mai du også. Klem

Linda Gregersen

16.05.2010 kl.22:51

Skjønn sminkepung, Siv! Jeg mener jeg har et mønster på en slik sirkelpung, men har ikke sydd selv. Da vet jeg hvem jeg kan spørre om jeg går igang med en slik!

Skriv en ny kommentar

hits