Ut på tur, aldri sur.....Til Desiree....

I går var quiltelaget mitt, Askøy Quiltelag, på tur til Sande, i Gaular kommune.  Vårt mål var å besøke Desirees lappeteknikk butikk. Vi hadde med oss medlemer fra Laksevåg Quiltelag og Åsane Quiltelag. Det er utrolig gøy å dra på tur i lag med så mangen kjekke damer, 25 stk var vi.

Og så var vi så heldige å få låne buss fra Åsane trafikk skole, hvor Tone i laget vårt jobber, og som var vår kjempe dyktig sjåfør....tusen takk, Tone!!!!!Da var vi der.....dette har jeg drømt om lenge...:o))....Kari er klar....hi, hi....om man er litt dårlig til bens så lar man ikke en quilteshoppetur gå fra seg.....Desiree ønsket oss velkommen, og det var tydelig at dette hadde ho gjordt før, for alt var godt organisert og ho visste hvordan ho skulle håndtere 25 "galne" quiltedamer. Hadde klar handlekorger med navnene våres på, så det bare var for oss å begynne shoppingen......det rare var at det var ingen som skulle ha noe....hi, hi....Se så flott Desiree hadde laget det til for oss.....:o)).....Hmmmm, hva skal en velge, Synnøve???Finner du noe fint, Hilde????Desiree i full gang med å skjære stoff til oss, like smilende og tålmodigRundt omkring i butikken hang det masse fint........Litt drøsing fikk vi også tid til innimellom shoppingen...:o))....
Når vi var ferdig med shoppingen satte vi fra oss korgene, og gikk for å spise på kroen ved siden av. Mens vi spiste regnet Desiree sammen det vi hadde handle og hadde det klart til vi kom tilbake.
Det smakte selvfølgelig med mat, som vanlig...:o))....
Og her er min fangst.....ja,ja, enda mer å ha i "skal få sydd engang"-kassen min.....hi, hi.....

Takk for turen, jenter!!!!!

4 kommentarer

Bente

30.05.2010 kl.18:00

Så koseleg shopping tur.

Desiree har ein flott butikk,der finn ein alltid mykje spennande enten ein skal ha noko eller ikkje :-)

Linda Gregersen

30.05.2010 kl.18:29

Ja, turen var flott, den! Fine bilder du har lagt ut, Siv!

Anne Lise

31.05.2010 kl.17:25

Så ut til at dere hadde en kjekk tur. Og godt at det ble litt stoffer på deg..... Ser det fortsatt skinner litt i lilla/lavendel, hva kommer det av ??? Fine bilder var det.

2ne

01.06.2010 kl.15:28

Ser ut som en kjempeflott tur :-) Koselig med slike turer før sommerferien......

Skriv en ny kommentar

hits