Torgdag på kaien ved Hillesvåg ullfabrikk....:o))...

I dag har jeg og min mor vært på tur til Hillesvåg ullfabrikken, som ligger 35 km nord for Bergen. Der hadde de arangert torgdag nede på kaien. Solen skinte fra blå himmel, og trekkspill musikk i bakgrunn.....kan det bli bedre???

Der var det salgsboder fra mange flittige hender, strikk fra angorakanin, treprodukter, saueskinn med stempelmønster, glass-smykker, vevde tepper og løpere, tauverkfletting og ikke minst noe jeg syntes var utrolig spennende, farging av garn med tinge fra naturen.....pluss mye annet kjekt. Hadde selvfølgelig glemt å ta med meg kamera...:o((....

Vi var jo selvfølgelig innom Hillesvåg ullfabrikken også, og der ble det jo shoppet.....he, he.....behøvde jeg det????? NEEEEI, meeeeen bare måtte ha.....hi, hi...

Her var det som ble med meg hjem:


3 hespler med bommulsgarn og 4 hespler med ull garn.....og jada, det går i lilla....:o))...

Har en plan med garnet.....laaaaaangsiktig plan, altså....

I går så fikk jeg en herlig bok av Tove Fevang i post. Den falt helt i smak hos meg, jeg har bladd og bladd i den og bare kost meg med den.

I den boka var det ett teppe som jeg likte veldig godt, så det har jeg tenkt å bruke ull garnet til. På Hillesvåg ullfabrikken hadde de oppskrift på noen fine grytekluter, så de har jeg tenkt å bruke bomullsgarnet til (er kommet godt igang med den første).
Så nå koser jeg meg, er litt deilig å hekle innimellom all syingen....så god helg, alle sammen!!!!

3 kommentarer

Laila

05.06.2010 kl.21:59

Så kos. Kjekt du tek ut og opplever kjekke ting.

Anne Lise

05.06.2010 kl.22:41

Høres kjempekjekt ut. Greit med litt annet enn bare quilting når en skal utvide horisonten. Var ingen bombe at garnet var lilla og det blir helt sikkert et flott teppe. Lykke til. Ha en fortsatt fin helg.

Linda Gregersen

05.06.2010 kl.23:02

Nydelig garnfarger! Og den boken ser spennende ut, må få kikke i den neste gang vi ses!

Skriv en ny kommentar

hits