Nytt leketøy...:o))....

En tid tilbake kjøpte en vennine av meg seg en overlock maskin og begynte å trylle frem både den ene etter den andre lekkre kjolen.

Bare sjekk bloggen hennes, http://milakadesign.blogspot.com/

Så fikk jeg prøve overlocken.....sukk...og jeg vart solgt....en sånn måtte jo jeg også ha...men hvordan skal en klare å skaffe så masse penger til ett slikt leketøy, når en er enslig mor, og med en ikke overbetalt jobb???? Hmmmm, men jeg vil haaaaaaa....:o)).....Joooo, jeg begynte å kjøre catering for min bror hver helg, og jeg gav min bror beskjed om at jeg ikke ville ha lønnen utbetalt før jeg hadde nok til mitt nye leketøy. Så rett etter nyåret kunne jeg kjøpe meg en sånn maskin jeg også.....johoooo!!!!

Her er den:Og jeg er så fornøyd med den, det er så gøy å sy med en overlock.....vroooommmm!!!!

3 kommentarer

Nina H. Osberg Fauskanger

02.04.2011 kl.21:06

Var tilfedlig inne på Timotei, der ser jeg du og har vært. Gratulerer med ny overlock maskin, jeg synes du er så flink Siv. Dette står det respekt av. Jobber nesten hele døgnet. Ha en forsatt fin helg, bare vær til å sy i. Klem Nina.

Anne Lise

05.04.2011 kl.20:29

Kjekk liten maskin dette Siv. Er fortsatt spent på "alle" kjolene du syr. Har forresten lagt en slik award til deg inne på bloggen min.

Hege

27.04.2011 kl.21:29

Hei hei. Så flink du er som står på, med et slikt flott mål. Virkelig bra, tenker det blir flotte kjoler etterhvert:))

Skriv en ny kommentar

hits