Stichery.

Nå for tiden sitter jeg og koser meg med stichery. Men jeg klarer jo ikke å holde meg til bare ett prosjekt...sukk....neida, 3 forskjellige prosjekter på en gang....hi. hi.....

"Over the river and through the woods"-prosjektet mitt koser jeg meg virkelig med, det går sent fremover, men det er så vakkert og da er det kjekt å sitte å stiche på det.....Ett annet prosjekt jeg også holder på med er: 

Dette starter opp i mars

Detter er jo små blokker og en blir ferdig med de...:o))...så langt er jeg komt:Jeg syr med en mørk grå, DMC 3799. Dette gjør jeg fordi jeg har ikke helt bestemt meg for hvilke farger jeg skal ha på stoffene rundt og syntes at denne grå-fargen ble nøytral og går til de fleste fargene, så får vi se hva det blir til...:o))....Det er bare helt skjønne blokker.

I går var jeg invitert til en vennine av meg og hun har bursdag nå i helgen, og da ville jeg jo ha en gave med meg til henne, men hva skulle jeg finne på...så en kveld jeg satt og bladde i noen stichery-bøker, fant jeg ett koselig stichery-motiv som gjorde at jeg tenkte på denne venninen min. Dermed hev jeg meg rundt og stichet det ferdig den kveld og satte det i ramme:Søt, ikke sant? Det ble godt motatt.

Motivet fant jeg i Sweet Sentiments av Natalie Bird (visste ikke at jeg hadde en så fin bok, jeg...hi, hi...)

Sitter nå og sticher og ser og hører på TVen på det som skjedde i går i Oslo og Utøya, er helt i sjokk....tenk at noe så grusomt kan skje i trygge Norge.....mine tanker går til alle de som har mistet en av sine kjære......

2 kommentarer

Anne Lise

23.07.2011 kl.15:59

Du er jammen aktiv på stitchery-fronten for tiden. Kjempefine bilder blir det. Smart med dette lille bildet til venninnen din. skjønner godt at det ble godt mottatt.

Ha en riktig fin helg. Stor klem fra meg

Laila

02.08.2011 kl.12:53

Så koseleg å sjå at det er fleire som arbeider med "Over the river...." Her går det også sakte på fram med det prosjektet.

Skriv en ny kommentar

hits