Oppvask-kluter

Nå er jeg begynt på min FERIE.....jippi....4 uker uten å gå etter klokken, slippe å stå opp kl 0600 fordi vekkerklokken ringer....herligt......

Jeg har en tedens til å planlegge så mye som jeg skal gjøre nå når jeg har så masse fri, og så går jeg bare rundt meg selv og får ikke gjort halvparten.....sånn har jeg hatt det idag, får ikke begynt på noe, eller litt har jeg fått gjort. Jeg har gjort ferdig 4 oppvask-kluter...:o))...Det er jo bare så avslappende å sitte å strikke på de...Det går i lilla fortsatt her hos meg...hi, hi....jeg har prøvd meg på forskjellige mønster. En har jeg strikket 2 rette og 2 vrange, den andre har jeg strikket 2 rette og 2 vrange på første omg og så har jeg kunn strikket rett på neste omg. De 2 siste har jeg kun strikket rett/riller, de likte jeg best og på de har jeg heklet rundt med kontrast farge.Jeg har lagt opp med dobbelt Mandarin Petitt fra Sandnes Garn, 62 masker på pinner 4,5 (jeg strikker litt fast). Blir kjekt å pynte på kjøkkenet med nye oppvask-kluter.....og tror nok det blir flere i andre farger, kanskje??

2 kommentarer

Linda

01.08.2011 kl.21:40

De var kjempefine, Siv! Er de gode å bruke? Elsker selvstrikkede kluter, men har ikke selv strikket slike på langt over 20 år (å, huff, hvor tiden går!!!). *Vil ha tips* Så deilig med ferie! Nyt den!

01.08.2011 kl.23:16

Å det var godt å høre...og jeg vet jo at det er andre.....:))) heldigvis

Så fine kluter og det er det eneste som er blitt ferdig her i sommer....seiling kombinert med oppvaskekluter er bra

Ha en kreativ ferie

Klem til deg

Skriv en ny kommentar

hits