Tunika

Det er bare sååååå deilig med ferie....stor koser meg og slapper av.  Idag tok jeg frem overlock-maskinen min, stakkars, den er ikke akkurat blitt slitt ut siden jeg kjøpte den. Har liksom ikke funnet mønster som jeg blir helt fornøyd med, og da mister en litt motet. Men idag kom jeg på at jeg hadde kjøpt noe hvit stoff (t-shirt stoff) på stoff og stil + ett mønster på en enkel tunika som jeg tenkte jeg kunne prøve og se hvordan det gikk med det.

Var veldig skeptisk etter at jeg hadde klippet delene ut, for jeg syntes den så liten ut....knurret litt for meg selv, men bestemte meg for at jeg skulle sy den sammen, så fikk jeg nå se......og glad er jeg for det, for den ble kjempe fin og passet jo akkurat....HURRA....jeg ble så fornøyd....trallala....og sånn ble den:

Måtte jo selvfølgelig ha ett skjønt bilde med blonder på.....Dette var gøy....:-D.....blir fin å ha på seg når jeg reiser til Tyrkia neste uke.....


4 kommentarer

Anne Lise

03.08.2011 kl.05:57

Skal si det går unna når du først kommer igang, Siv. Denne ser veldig fin ut. Imponerende! Og bildet frampå var da skjønt, og nokså forventa fra din side. Skal se det blir flere slike tunikaer med tiden... Ha det fint og god tur til Tyrkia.

Gro Elin

03.08.2011 kl.11:25

Så gøy at du har laget noe med overlocken din. Var akkurat hos Tonje Brodering i går og kjøpte meg en jeg og (lik din), så nå blir det spennende å se om jeg får fart på den :-)

Veldig fin tunika! Håper mine ting ser like fine ut etterpå... ;-)

Siv Svanem

04.08.2011 kl.08:51

Ble fin den da....

Siv

05.08.2011 kl.09:52

Tunikaen ble virkelig knallfin! Nå fikk jeg lyst til å begynne å sy klær igjen.

God tur til Tyrkia! :o)

Skriv en ny kommentar

hits