Julegavekurs på Quiltekroken 2011

Jeg og en god vennine, Marianne, fikk en forespørsel fra Mona i Quiltekroken om vi kunne hjelpe henne med å være kursledere en helg, Julegavekurs...:o)).... Vi var litt i tenkeboksen en stund, for dette var jo litt skummelt, vi hadde jo ikke gjort dette før....hmmm...men vi hev oss ut i det og sa ja, dette måtte prøves ut.

Noen forslag til ideer for hva en kunne sy hadde Mona klart, men så kom jo AnnaKa og Bente Malm med nye mønstrer og de måtte en jo ha modeller av, for det var jo gode ideer til julegaver. Dermed ble det noen timer foran symaskinen, noe hverke jeg eller Marianne har noe imot...:o))....selvfølgelig i siste liten!!!

 

Jeg prøvde meg på den søte, enkle sminkepungen til AnnaKa:

For å si det sånn, SØT, JAAA, ENKEL, NEEEEIIII, men jeg har ikke gitt den helt opp enda, må nok prøve meg igjen!!! Det viktigste var at den ble ferdig til kurset....:o))... og det var en del som valgte å sy den på kurset.

AnnaKa kom også ut med noen søte engle stichery nå, Englepynt. 

De var gøyale å lage, så enkle og gode streker å stiche på, og flott forklaring på hvordan en syr hjertene. Dette blir det nok sydd flere av...:o))....Det var noen som begynte på disse også på kurset.

 

Sydde også noen sybokser/penal, de er alltid så kjekke å sy:


Får brukt litt blonder og bilder, og da er mor fornøyd, vett du....:o))


Her har jeg også fått brukt stempel, det er litt stilig, ikke sant?

Her er utstillingen over alle forslagene en kunne velge å sy denne kurshelgen:

De skjønne hjertene som henger på veggen er det Marianne som har sydd....+ mye mer.

Litt å velge i, som en kan se...:o))...

Det var noen ( 10 stk) utrolig inspirerende og motiverende, og ikke minst dyktige damer som sydde den helgen. Så det å være kursledere var ikke skummelt i det hele tatt...:o))... Jeg stor koste meg ihvertfall!!!!

 

 

Én kommentar

Linda

26.11.2011 kl.15:35

Så fine produkter! Og sikkert råkjekt å være kursholder når det går som smurt! Flinke og effektive deg.

Skriv en ny kommentar

hits