"Gamledager"

Her hos meg går det i å sy blokker. For en tid tilbake satt jeg å bladde i ett quiltemagasin, der reklamerte Kathrines Quilte Stue for en ny månedens blokk. Den hette "Gamledager".


Og jeg falt pladask for dette teppe, de flotte fargene og stoffene.....


Får stoffer til 3-4 blokker omgangen...nydelige stoffer....så da var det bare å sette i gang med å skjære opp til blokkene. For å holde styr på alle de småååå bitene, for de var virkelig smååååå...noe som overrasket meg litt...:o))...men jeg laget konvolutter og nummererte de og dermed har jeg litt kontroll og kan ta opp en konvolutt omgangen når jeg finner noen minutter til å sy....:o))...


Til nå har jeg fått sydd 2 blokker og stor koser meg med det. Størrelsen på blokkene er 6"x6"....

Mens jeg sitter her og syr så tenker jeg på årsmøtet til Norsk quilteforbund som skal være neste helg her i Bergen....gjett om jeg gleder meg....johooo....kanskje vi sees der???? Ha en god og kreativ uke!!!!

4 kommentarer

lisellish

11.03.2012 kl.14:15

digger bloggen så syyykt ! :D

Målfrid Kallekleiv

11.03.2012 kl.15:18

Dette blir kanonbra, Siv! Gleder meg til å følge utviklingen!!! Og jeg gleder meg til neste helg jeg også, da blir det både årsmøte og treff med deg og Linda - vi snakkes :-)

Anne Lise

11.03.2012 kl.15:49

Ser veldig bra ut. Jeg har ikke kommet igang ennå. Men fikk et bra tips med disse konvoluttene. Takk for det. Jeg gleder meg også veldig til neste helg. Vi snakkes da. Jeg skal bo på Norge...:-))

Anne Marie

23.03.2012 kl.16:41

Heia.. Ja her har du litt å holde styr på og veldig smått !!! Dette blir fint, lykke til ..

Skriv en ny kommentar

hits