En 2 år gammel UFO ble ferdig!!!!

For noen uker siden flyttet den ene sønnen min hjem til mor igjen...:-)).. Noe mor synes var veldig koselig, men da røk syrommet mitt. For jeg hadde tatt hans rom når han flyttet ut... Ja, ja, opp på kjøkkenet med ALL sysakene mine igjen.
Fordelen med å flytte all tingene er jo at da får man ryddet og sortert skikkelig. Og denne gangen gjorde jeg det skikkelig. Fikk sortert alle quiltebladene mine i tidsskriftholdere( noe jeg har tenkt på i mangen år), OMG, hvor mangen flotte blader jeg har...:-))...gleder meg til å bla i de nå i vinter...:-))...
Tok meg en tur på IKEA og kjøpte meg ett skap som jeg kunne ha noe av sysakene mine i ( har heldigvis stort kjøkken).

Passet helt perfekt inn i kroken!!!

Så bar jeg opp en gammel kommode som har stått under trappen i mangen år og bare samlet rot. Den rommet masse sysaker og det ble jo plass til både overlock maskinen og den nye sydronningen min oppå, når jeg trenger hele kjøkkenbordet mitt..:-))..

Det lille strykebrettet ble også med meg hjem fra IKEA. Det er jo bare helt fantastisk, skjønner ikke at jeg har skaffet meg det før. Ikke tar det opp noe plass når jeg ikke bruker det og er helt suverent når jeg syr, akkurat stort nok. Lett å ta med seg når en skal på kurs også...:-))...
Som dere ser blir det noen kasser med stoffer stående fremme, men jeg fant ut at det gjør ingenting, for det er ett bruks kjøkken jeg har og å ha det sånn fungerer for meg...:-))..
Når en får gjort sånn opprydding som jeg har fått gjort, så dykker det opp noen UFOer som hadde gått helt i glemmeboken..:-)).. Og noe annet som dykket opp, var sylysten. Så forrige helg fikk jeg sydd ferdig en løper som stod i my Quilt nr 1/10:

Den er sydd i lin og noe vanlige quiltestoffer. Hjertene har jeg applikert på. Ble veldig fornøyd med den, og kan ikke skjønne hvorfor det tok 2 år å gjøre den ferdig...:-))...

På hjertene har jeg sydd på noen lilla knapper ( er ikke så godt å se på bildet at de er lilla)

Detaljer av quiltingen. I sommer skulle jeg prøve meg på å quilte med den nye maskinen min, Janome horizone 7700, og fikk det ikke til, tråden bare slet. Da tok jeg frem den gammle sliteren min, Janome 6600. Når jeg nå skulle quilte denne løperen spurte jeg min yngste sønn om han kunne hente den til meg. Han lurte på hvorfor jeg skulle ha den når jeg hadde den nye fremme?
Måtte da forklare at jeg fikk ikke til å quilte med den nye, noe han syntes var kjempe teit og sa at hvorfor kjøper du så dyr symaskin og ikke finner ut hvorfor du ikke får DET til....hmmm, ble en smule provosert over den kommentaren, for han hadde jo selvfølgelig helt rett... Den vittigperen...:-))...
Så mor satte seg ned med bruksanvisningen (noe jeg selvfølgelig hadde gjort i sommer også), og satte igang... Og JIPPIIII, jeg fikk det til, og nå synes jeg denne nye quilter bedre enn den gamle...hi, hi...han vet hvordan han skal takle ho mor, han lille gullet mitt!!!

Én kommentar

Elin Auen

14.11.2012 kl.16:06

Hei!

Jeg har samme maskin som deg.og skal quilte for første gang! Har bare quilta i sømmen før. Har sydd en løper,og skal quilte ramma rundt motivet. Er det noe system som bør følges,eller er det bare å slippe seg løs og la det stå til? Mvh Elin :-)

Skriv en ny kommentar

hits