King size toalettveske.

For en tid tilbake var jeg innom bloggen til Siv Aarvåg, www.sivmor.blogspot.com, og beundret noen toalettvesker ho laget. Lykkelig ble jeg da jeg oppdaget at ho solgte mønsteret på de.
På tirsdag var jeg og en venninne en tur på Stoff og stil. Der fant jeg noen biter av voksduker i restekassen, til en meget billig penge...:-)...
Siden jeg skal på en liten tur om ikke så lenge, ville jeg sy en toalettveske til meg selv denne gangen.
Slik ble den:

Syntes det bildet passet, ikke sant?...hi, hi....

Var litt spent på hvordan jeg skulle få til å stryke på motivet, men det gikk overraskende fint. Det stod så godt forklart i mønsteret.

Slik ble baksiden:

Ingentvil om hvem sin toalettveske dette er, vel???!...:-D.
Jeg gikk inn på words på pc'en, tok ett kopieringsark, ett bomullsstoff, sprayet quiltespray på arket, la stoffet på arket og skar stoffet til arket. Dermed kunne jeg skrive ut den teksten eller evt bilde jeg vil ha...:-))...

Er god plass oppi her!

Så da er det bare å fylle den opp og dra på en tur..:-)...

2 kommentarer

Siv Aarvåg

22.03.2013 kl.08:32

Den ble kjempefin! :o) Moro å se andres resultat av mitt mønster, og godt å høre at mønsteret er greit forklart. Takk for at du linker! :o)

22.03.2013 kl.11:24

Denne ble tøff Siv. Regner med du har den når du kommer nedover her. Terje regner med det blir siste uka i mai han er i Danmark, så da blir quiltehelga 31.mai - 2. juni. Kryss av, så håper jeg det passer for deg. God påske og klem fra meg.

Skriv en ny kommentar

hits