Månedens blokk "åttebladrose" fra Lappe Makeriet.

I helgen var jeg og Ingunn på utstilling. Det var ei fantastisk flink quilter, Judith Helgøy som stilte ut sine flotte tepper, på Askøy. Den utstillingen inspirerte meg enormt. Dessverre så glemt jeg både kameraet og telefonen min, så jeg fikk ikke tatt noen bilder. Men jeg har lånt ett som er av skjønne Judith foran ett av teppene hennes:

Mangen av teppene har ho sydd for hand og ho bruker all slags stoffer som gir en utrolig flott effekt i teppene.
Ett av teppene ho har sydd (og fått ferdig, tilogmed sydd 2 av) er åttebladrose fra Lappe Makeriet. Det bestilte ho og jeg samtidig når vi fikk se det på quiltelaget for leeeenge siden....

Så når jeg kom hjem igår så rotet jeg mitt frem igjen og begynte på det med nytt mot (ho hadde jo sydd 2 stk!!!!). 10 blokker har jeg sydd ferdig fra tidligere, og nå i skrivende stund har jeg klart å få ferdig 2 til.... Johooooo.... Og det var jo knall gøy å sy det igjen... Så kanskje en vakker dag blir jeg også ferdig..:-)

Så tusen takk, Judith, for at du viste frem dine flotte tepper og for inspirasjonen du gav...:-)

2 kommentarer

Gro Elin

07.05.2013 kl.22:00

Dette var da veldig kjent Siv.. Jeg har også dette liggende, men bare 2 stjerner ferdige. Det ene ble spist hull i av hunden da hun var valp.. Tok litt motet fra meg, men kan godt tenke meg d var inspirerende å se Judith sine tepper. De er knallflotte! Kanskje jeg må finne frem igjen mine... ;-)

hege

12.05.2013 kl.17:45

Utrolig flott resultat når alle blokkene settes sammen, og virkelig et imponerende arbeid. Lykke til, bare å sy i vei når inspirasjon er på topp :)

Skriv en ny kommentar

hits