Nytt sybord.

For en tid tilbake ble jeg tipset om en nettside som heter Pinterest....wow...en helt ny verden åpnet seg for meg... Der var mye spennende som en kunne lage selv.
Det var der jeg fant denne siden http://frommartawithlove.com/diy-ikea-sewing-table-tutorial/
Jeg har lenge gått å tenkt på at jeg skulle hatt meg ett sybord hvor jeg kunne senke ned symaskinen, da jeg synes jeg sitter med skuldrene opp etter ørene når jeg syr pga symaskinen blir for høy på ett vanlig bord.
Så jeg gikk i tenkeboksen, leste gjennom mønsteret på hvordan jeg skulle lage dette sybordet, ca 1000 ganger. Hadde bestemt meg for att dette skulle jeg klare selv. Jeg har 3 sønner og 2 brødre som sikkert kunne ha gjort det for meg, men nei... Dette skuuuuulle jeg gjøre selv!!!!
Bord ble kjøpt på IKEA, skruer og muttere og hobbyplank på Bilteama(med litt konsulent hjelp fra min bror??). Stikksag og listverk innkjøpt på Byggmakker.
Jeg har aldri tatt i en boremaskin eller stikksag før... Må bare si at jeg syntes det er noe skumle saker med slike verktøy!!!

Jeg var meget glad jeg var hjemme alene når jeg begynte... Snakke meg om skikkelig adrelinkikk som jeg fikk når jeg boret det første hullet i bordplata...hi, hi...og når jeg begynte å sage...og jeg oppdaget at jeg hadde kontroll på den...johooo...ha, ha... Dere skulle sett meg...var så skjelven og lykkelig over at jeg klarte det...hi, hi... Helt skrullete, men utrolig stort for meg...:-)

Å sage til listverket og bore hull til skruene gikk greit, for det er jo nett som når vi måler til stoffer og skjærer de til. Så når det var montert under bordplaten med hyllen som symaskinen skal stå på, så var det til å prøve...:-)

Og det passet helt perfekt...johooo...guuuu, så stolt jeg var da... Gikk å gliste resten av dagen...
Så ble bordet pusset og malt hvitt... Det ble så fint...hi, hi...og nå tatt i bruk.

Og jeg er kjempefornøyd ... Holder nå på å quilte ett slumreteppe( kommer innlegg om teppet senere), og det er så lett å jobbe med det, når en har en så stor syflate å jobbe på.
Ha en fortsatt god påske!

2 kommentarer

Fint!

Berit

18.04.2014 kl.19:47

Meget imponerende !! . Sybordet ditt ble perfekt! Jeg har en tilsvarende variant, men det var det Handy-mannen som sto for. Det hadde jo vært tøffere å fikset det selv.

Berit

Anne MArie

22.04.2014 kl.18:20

Flott ble det !!

Skriv en ny kommentar

sivquilt

sivquilt

46, Bergen

Er en stordabu som har flyttet til Bergen. Har 3 sønner, en er -94 modell og 2 er -92 modeller. Er glad i alt som har med håndarbeid å gjøre, som quilting, brodering, hekling og strikking.

Kategorier

Arkiv

hits