"Crazy heart" Buggy Barn.

15-16 mars i år var jeg så heldig å få gå på kurs i regi av Askøy Quiltelag. Kursleder var Marianne Bucher-Johannessen og mønsteret var "Crazy Heart" fra Buggy Barn.

Dette er det Marianne som har sydd.

Her er vi i full sving..:-)...

Dette er mine blokker, ferdig renskåret. Fargene er selvfølgelig rosa, brunt og beige. En måtte virkelig holde hode klart så en ikke rotet til bitene når en skulle sy de sammen, men en utrolig kjekk metode å sy etter.

Jeg har hatt litt ferie nå, så jeg har fått sydd teppet ferdig. Gjorde quiltingen enkel, ved å quilte inni hjertene og i grøfta mellom hver blokk. Ble veldig fornøyd med det, for da ble teppet luftig og mykt...:-)...

Brukte rester av alle de brune stoffene til lukkekant.
Å få sy etter denne metoden som Buggy Barn bruker har jeg ønsket lenge... Så nå tror jeg at jeg skal begynne å samle stoffer til det flotte stjerne teppet de har mønster til også, slik som dette som Marianne har sydd:

En gang.... Godt å ha planer klar, ikke sant???!

Ingen kommentarer

Merete

26.04.2014 kl.09:29

Et nydelig teppe, Siv! Det kan du være stolt av :o)

Skriv en ny kommentar

sivquilt

sivquilt

46, Bergen

Er en stordabu som har flyttet til Bergen. Har 3 sønner, en er -94 modell og 2 er -92 modeller. Er glad i alt som har med håndarbeid å gjøre, som quilting, brodering, hekling og strikking.

Kategorier

Arkiv

hits