Titt tei.... Her er jeg igjen ..:-)

Lenge siden sist... Tiden flyr, så alt for fort.

Har oppdaget instragram, og har dermed ikke følt for å blogge da det er så my enklere å legge ut bilder på instragram...men skal prøve å blogge oftere...:-)....der heter jeg (selvfølgelig), @sivquilt.

Her er litt hva jeg har holdt på med siden sist:

Har heklet litt, og det ble til ett teppe som min ene bror fikk for at han stilte opp som hundevakt når jeg var på kurs i jobbsammenheng...

Jeg var jo på kurs med Sue Daley, på Norsk quiltefestival. Fikk ikke sydd så mye etter at jeg kom hjem derfra, men tok frem dette kursprosjektet her om dagen. Fant ut at jeg ville organisere og gjøre klar alle blokkene, klare til å bare begynne å sy når jeg fikk lyst til det...

Skar opp bakgrunnstoff for hver blokk, limte stoff på alle pappdelen... Ja, for dette er ett håndsøm-prosjekt....og la hver blokk i en zipperpose og sette de i en perm. Da er det bare å ta en pose og en har alt klart til å sy en blokk i posen, smart, ikke sant???

Ble jo veldig inspirert nå, så da fikk jeg sydd noen blokker...

Som dere ser, så har jeg masse godt arbeid føre meg...men jeg koser meg med det.... Kanskje en vakker dag blir jeg nok ferdig...:-)

Én kommentar

Anette Vedøy

12.04.2015 kl.15:17

Veldig fine ting du har laga! Liker spessielt godt teppet! <3

Skriv en ny kommentar

sivquilt

sivquilt

47, Bergen

Er en stordabu som har flyttet til Bergen. Har 3 sønner, en er -94 modell og 2 er -92 modeller. Er glad i alt som har med håndarbeid å gjøre, som quilting, brodering, hekling og strikking.

Kategorier

Arkiv

hits